علی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال پیگیری مسائل مربوط به کلاسهای بالای 40 نفره در مدارس ابتدایی کشور هستیم، افزود: بعضی از استانها به دلیل کمبود فضا و نیرو نتوانستند این مشکل را حل کنند و باید از طریق کمیته برنامه ریزی استانها برای ایجاد فضا و جذب نیرو مجوز بگیرند.
پیش از این وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کلاسهای 40 نفره گفته بود: هیچ گزارش تخلفی درباره وجود کلاسهای بالای 40 نفر تاکنون به این وزراتخانه ارائه نشده است تا آن را پیگیری کنیم.
این در حالی است که مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری در آموزش و پرورش پیش دبستانی و ابتدایی به خبرنگار مهر می گوید: تا کنون بررسی درباره اینکه آیا مشکلات مربوط به مدارس با کلاسهای دارای جمعیت بالای دانش آموزی حل شده است یا خیر، انجام نداده ایم تا ببینیم چه تعداد از آنها طبق دستورالعمل وزیر عمل کرده اند.
همچنین مسئول ارزیابی و عملکرد در پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهر تهران نیز دراین باره به خبرنگار مهر گفته بود: طبق شکایات رسیده به آموزش و پرورش تهران کلاسهای با جمعیت بیش از 40 دانش آموز در همه مناطق تهران وجود دارد و این معضل تنها به چند منطقه محدود نمی شود.
بر اساس آمارهای اعلامی شده از سوی مراجع رسمی امسال بیش از 14 میلیون و 200 هزار دانش آموز در 150 هزار مدرسه کشور تحصیل خواهند کرد که از این تعداد حدود 10/5 میلیون نفر تحت پوشش آموزش عمومی قرار می گیرند و از این طریق، سهم آموزش و پرورش عمومی در نظام تحصیلی کشور امسال حدود 70 درصد خواهد بود.
پیش بینی ها حاکی از آن است که جمعیت آموزش و پرورش کشور تا سال 1390 به شکل نامحسوسی کاهنده بوده و به 13 میلیون نفر خواهد رسید که این رقم تا سال 1400 مجددا با رشد روبهرو شده و در سال 1404 جمعیت دانشآموزی کشور به 20 میلیون نفر افزایش مییابد.
نظر شما